A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Новини

Міська виставка творчих робіт дошкільнят

Відповідно до плану роботи відділу освіти Гніванської міської ради з 4 жовтня по 6 жовтня 2023 року в приміщенні КЗ «Центр позашкільної освіти «Простір»» проведено міську виставку робіт вихованців та вихователів закладів дошкільної освіти «Осінні казки лісової феї».

16:23 05.10.2023

Подорож освітян у Бакоту

З нагоди професійного свята Дня працівників освіти відділом освіти Гніванської міської ради було організовано туристичну поїздку до Бакоти для директорів закладів освіти, заступників та голів профкомів.

12:07 03.10.2023

"Школа в коробці" для закладів освіти Гніванської громади

За ініціативи голови Вінницької обласної військової адміністрації С.Борзова, за дорученням голови Вінницької районної військової адміністрації В.Урздіка, сьогодні в залі засідань Гніванської міської ради заступником голови Вінницької РВА В. Цвігуном  було вручено набори "Школа в коробці" завідувачам Могилівської філії ліцею №2 та Грижинецької філії ліцею №1 ім. А.С. Макаренка.

14:41 21.09.2023

День фізичної культури і спорту України

Щороку в другу суботу вересня в Україні відзначають День фізкультури та спорту. Це гарна нагода згадати про користь фізичних навантажень, а ще це привід привітати чемпіонів і рекордсменів, початківців та ветеранів спортивного руху, тренерів та керівників секцій – всіх, хто надихає до активного та здорового життя.

15:18 12.09.2023

Вхід для адміністратора