A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Новини

Міська виставка творчих робіт дошкільнят

Відповідно до плану роботи відділу освіти Гніванської міської ради з 4 жовтня по 6 жовтня 2023 року в приміщенні КЗ «Центр позашкільної освіти «Простір»» проведено міську виставку робіт вихованців та вихователів закладів дошкільної освіти «Осінні казки лісової феї».

16:23 05.10.2023

Подорож освітян у Бакоту

З нагоди професійного свята Дня працівників освіти відділом освіти Гніванської міської ради було організовано туристичну поїздку до Бакоти для директорів закладів освіти, заступників та голів профкомів.

12:07 03.10.2023

"Школа в коробці" для закладів освіти Гніванської громади

За ініціативи голови Вінницької обласної військової адміністрації С.Борзова, за дорученням голови Вінницької районної військової адміністрації В.Урздіка, сьогодні в залі засідань Гніванської міської ради заступником голови Вінницької РВА В. Цвігуном  було вручено набори "Школа в коробці" завідувачам Могилівської філії ліцею №2 та Грижинецької філії ліцею №1 ім. А.С. Макаренка.

14:41 21.09.2023

День фізичної культури і спорту України

Щороку в другу суботу вересня в Україні відзначають День фізкультури та спорту. Це гарна нагода згадати про користь фізичних навантажень, а ще це привід привітати чемпіонів і рекордсменів, початківців та ветеранів спортивного руху, тренерів та керівників секцій – всіх, хто надихає до активного та здорового життя.

15:18 12.09.2023

Відбулась підсумкова розширена нарада керівників освіти громади

   За традицією, перед початком нового навчального року, керівники закладів освіти Гніванської міської територіальної громади підводять підсумки роботи за минулий навчальний рік та окреслюють завдання на новий. Так, 30 серпня на базі ліцею №1 ім. А.С. Макаренка відбулася розширена нарада керівників закладів освіти Гніванської міської ради. У нараді взяли участь директори закладів загальної, дошкільної,  позашкільної освіти, працівники відділу освіти та Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

20:22 02.09.2023

Свято нагородження обдарованої молоді «Майбутнє твориться сьогодні»

25 травня 2023 року у Гніванському БК відбулося міське свято нагородження обдарованої молоді «Майбутнє твориться сьогодні», під час якого були відзначені учні, які показали високий рівень знань, стали переможцями й призерами міських, обласних олімпіад з базових дисциплін,  різноманітних інтелектуальних, творчих конкурсів та спортивних змагань.

15:47 29.05.2023

Вхід для адміністратора