A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Відбулась підсумкова розширена нарада керівників освіти громади

Дата: 02.09.2023 20:22
Кількість переглядів: 19

   За традицією, перед початком нового навчального року, керівники закладів освіти Гніванської міської територіальної громади підводять підсумки роботи за минулий навчальний рік та окреслюють завдання на новий. Так, 30 серпня на базі ліцею №1 ім. А.С. Макаренка відбулася розширена нарада керівників закладів освіти Гніванської міської ради. У нараді взяли участь директори закладів загальної, дошкільної,  позашкільної освіти, працівники відділу освіти та Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

  Із вітальним словом до учасників наради звернувся  міський голова Володимир Кулешов підкресливши вагому роль вчителя у розвитку української освіти, висловив подяку усім освітянам, які роблять важливу і необхідну роботу у надскладних умовах – тримають на собі освітній фронт. За підсумками роботи у минулому навчальному році Володимир Володимирович нагородив Почесними грамотами Гніванської міської ради 5 керівників закладів освіти.

Начальник відділу освіти  Лілія Капула у своїй доповіді «Освіта в умовах воєнного стану: стратегії 2023/2024 навчального року» підвела підсумки роботи освітньої галузі у 2022/2023  навчальному році та визначила пріоритетні завдання на 2023/2024 навчальний рік, загострила увагу присутніх на викликах, що виникли в умовах воєнного стану та забезпеченні доступності й безпечності освітнього середовища.

  До обговорення доповіді долучилися: завідувач Гніванської філії ліцею №1 ім. А.С. Макаренка Наталія Корчак, завідувач Могилівської філії ліцею№2 Алла Снігур та директор Селищенського закладу дошкільної освіти Наталія Поступайло.


« повернутися

Вхід для адміністратора