A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Свято обдарованої молоді "Майбутнє твориться сьогодні" вперше відбулося у Гніванській ОТГ

Дата: 21.05.2019 18:02
Кількість переглядів: 16

20 травня 2019 року у Гніванській об’єднаній територіальній громаді вперше відбулося свято обдарованої молоді «Майбутнє твориться сьогодні» на якому було відзначено найкращих учнів, які гідно захищали честь району й стали переможцями та призерами обласних, районних олімпіад з базових дисциплін, мовно-літературних конкурсів імені Петра Яцика та Тараса Шевченка, інших інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань. Також, учителів-наставників, які взяли на свої плечі непростий обов’язок ростити обдарованість і справилися з ним якнайкраще.

На святі були присутні почесні гості, які постійно підтримують ініціативи, спрямовані на розвиток творчого потенціалу підростаючого покоління: Кулешов В.В. - голова Гніванської міської ради,  Яковець О.М. – заступник міського голови; Капула Л.Ю. – начальник відділу освіти, Дрозд А.С. – депутат Гніванської міської ради, Швець Б.С. – депутат Гніванської міської ради, Мельник Ю.В. - староста сіл Могилівка, Демидівка.

Вітальним словом церемонію нагородження відкрив міський голова, який подякував учням за їхні високі здобутки, за лідируючі позиції в області та районі, а також зазначив, що: «Саме завдяки учителям-наставникам, які вміють віднайти та розкрити таланти в дітях, допомогти їм здобувати свої перемоги, обдарована молодь Гніванської ОТГ показує високі результати. В цьому велика заслуга кожного педагога. Дякуємо ВАМ за це!»

Участь в олімпіадах – це щоденна робота на уроках і після уроків, в школі і дома, з досвідченими вчителями і самостійно. За зайняті призові місця в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад дипломами та стипендіями нагороджені:

- Знаміровський Андрій учень 10 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія №2» м. Гнівань за зайняте ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад з правознавства;

- Лавренчук Анна учениця 8 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія №2» м. Гнівань за зайняте ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад з географії;

- Привалова Анастасія учениця 10 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія №2» м. Гнівань за зайняте ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад з англійської мови;

- Рипко Мирослава учениця 10 класу Могилівської ЗОШ І-ІІІ ст. за зайняте ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад з географії та історії;

- Тітарова Уляна учениця 10 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія №2» м. Гнівань за зайняте ІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад з біології.

Також, грамотами Гніванської міської ради були нагороджені учителі, що підготували призерів обласних олімпіад:

- Бабійчук Таміла Василівна вчитель біології НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія №2»  м. Гнівань;

- Гучок Світлана Миколаївна вчитель географії Могилівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

- Добачевська Майя Петрівна вчитель географії НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія №2»  м. Гнівань;

- Коваль Олександр Іванович вчитель історії та правознавства НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія №2»  м. Гнівань;

- Платова Світлана Олександрівна вчитель англійської мови НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія №2»  м. Гнівань;

- Юкало Роман Сергійович вчитель історії та правознавства Могилівської ЗОШ І-ІІІ ст.

За зайняті призові місця в районному етапі олімпіад нагороджено 66 учнів та 48 учителів, що їх підготували.

За підсумками ІІ етапу Всеукраїнських предметних олімпіад нашими учнями було виборено 104 призових місця (І - 26, ІІ - 31, ІІІ - 47) з 17 навчальних дисциплін. На святі було нагороджено педагогічні колективи, які систематично, наполегливо і плідно працюють з обдарованою молоддю та підготували велику кількість переможців та призерів районних олімпіад:

за зайняте ІІІ місце педагогічний колектив ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м. Гнівань

за зайняте ІІІ місце педагогічний колектив Могилівської ЗОШ І-ІІІ ст.

за зайняте ІІ місце педагогічний колектив альтернативної СЗШ І-ІІІ ст. №1 ім. А.С.Макаренка розвитку здібностей дитини м. Гнівань

за зайняте І місце педагогічний колектив НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2» м. Гнівань

Протягом навчального року серед закладів загальної середньої освіти Гніванської ОТГ І-ІІІ ступенів була проведена Спартакіада школярів, яка включала в себе змагання з баскетболу, футболу, волейболу, легкої атлетики, спартакіади допризовної молоді, стартів надій. На святі обдарованості було нагороджено грамотами та пам’ятними кубками освітні заклади, що зайняли призові місця за підсумками Спартакіади 2018-2019 н.р., а саме:

за зайняте ІІІ місце - Могилівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

за зайняте ІІ місце - альтернативна СЗШ І-ІІІ ст. №1 м. Гнівань

за зайняте І місце - НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія №2» м. Гнівань.

Подарунком для всіх присутніх був святковий концерт, учасниками якого були як учні, так і вчителі шкіл громади. Свято відбулося за фінансової підтримки Гніванської міської ради, а також спонсорів та меценатів свята (депутатів та підприємців громади).

Пишаємося вами, діти! Ви - наша освітянська еліта, ви – наше майбутнє!

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора