A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Медіаграмотність та інтерактивні форми навчання

Дата: 10.02.2022 18:02
Кількість переглядів: 14

«Ділова гра як форма комунікації підлітків на перервах» - тема наукової роботи учениці 10 класу ОЗО «НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – гімназія №2»» Римарь Крістіни, рекомендованої для участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів МАН України, керівник проекту Наталя Заболотна – перший заступник голови Вінницької ОДА.

Сьогодні, 10 лютого 2022 року на базі ОЗО «НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – гімназія №2»» в рамках даної роботи відбулася зустріч учнів 10 класу з відомим актором та ведучим Олександром Теренчуком на тему «Медіаграмотність та інтерактивні форми навчання».      

   

На захід були запрошені Наталя Заболотна – перший заступник голови Вінницької ОДА, Тетяна Каменщук – заступник голови Вінницької РДА,   Володимир Кулешов – міський голова, Лілія Капула – начальник відділу освіти, Оксана Завальницька – головний спеціаліст відділу освіти.

З вітальним словом до присутніх звернулися перший заступник голови Вінницької ОДА Наталя Заболотна та міський голова Володимир Кулешов, які висловили думку про те, що в сучасному світі дуже важливо вміти аналізувати інформацію з медіаджерел та перевіряти її достовірність.

Захід включав кілька етапів: інтерв’ю, ділова гра та рефлексія. Учні мали можливість запитати Олександра про життя та творчість, кращі спогади про школу, мрію дитинства та як досягти успіху.

По завершенню даного заходу кожен учасник зробив фото з улюбленим актором.

Також перший заступник голови Вінницької ОДА Наталя Заболотна відвідала оновлений харчоблок.


« повернутися

Вхід для адміністратора