A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат для вчителів початкових класів

Дата: 17.09.2024 15:18
Кількість переглядів: 29

Фото без опису12-13 вересня КЗ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гніванської міської ради організував навчання для вчителів початкових класів закладів освіти Гніванської територіальної громади «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат». Навчання провели сертифікована тренерка Вікторія Ільїна та Катерина Чихун.

Курс реалізує Міністерство освіти і науки України, Громадська спілка «Освіторія» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Фото без опису

Метою даного проєкту є підвищення рівня професійної компетентності вчителів щодо виявлення та подолання наявних в учнів навчальних втрат та психоемоційної підтримки. В ході проведення тренінгу вчителі дізнались про сучасні методи вимірювання та подолання освітніх втрат, практичні інструменти для надолуження знань учнів. Ознайомилися зі стратегіями підтримки психоемоційного стану школярів, алгоритмами діагностування навчальних втрат та дізнались про ресурси для їх подолання.

За період проведення навчання вчителі здобули нові знання та мали можливість обмінятися досвідом. Особливо цікавими були застосунки з використанням штучного інтелекту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора