A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Міський квест-фестиваль ДЮРП

Дата: 01.05.2024 15:01
Кількість переглядів: 35

30 квітня, у ліцеї №2 відбувся міський етап квест-фестивалю дружин юних рятувальників-пожежних.

За звання переможця боролися команди ДЮРП із семи закладів загальної середньої освіти громади. Учасників оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли начальник відділу освіти, фахівець ВЗЗ ППР у Вінницькому районі УЗД ГУДСНС України у Вінницькій області, працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників, викладач Гніванської дитячої музичної школи та педагогічні працівники закладів освіти.

Під час заходу команди продемонстрували глядачам свій високий рівень знань з безпеки життєдіяльності, показали творчі та спортивні здібності, вокальну та хореографічну майстерність.

Фестиваль пройшов за підтримки 6 державної пожежно-рятувальної частини м. Гнівань.

Начальник відділу освіти Гніванської міської ради Лілія Капула та фахівець ВЗЗ ППР у Вінницькому районі УЗД ГУДСНС України у Вінницькій області  Карина Савіна привітали учасників квест-фестивалю та наголосили на тому, що головна мета заходу полягає не лише у прагненні здобути перемогу, вибороти призове місце, а збагатитися необхідними знаннями з надання першої медичної, пожежної, а також само- та взаємодопомоги.

Юні рятувальники змагалися у знаннях з основ безпеки життєдіяльності — це конкурси «Гриби, ягоди», «Медичний» та «Плакат соціальної реклами», у туристичній майстерності — конкурс «Рятувальна мотузка», «Встановлення намету» та практичних вправах: у конкурсах «Влучний ствольщик» і «Рятування потопаючого». Як основний елемент фестивалю, на розсуд глядачів та журі команди представили «Візитку» та «Домашнє завдання». Під час цих конкурсів члени дружини познайомили присутніх з їх роботою протягом навчального року, порушили актуальні питання пожежної та техногенної безпеки, надали рекомендації щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях, популяризували здоровий спосіб життя та безпеку життєдіяльності серед дітей.

За результатами усіх конкурсів перемогу здобула команда «Патріот» ліцею №2, ІІ місце виборола команда «Нова генерація» Гніванської філії ліцею №1 ім. А.С. Макаренка, ІІІ місце – команда «Патріот» ліцею №1 ім. А.С. Макаренка.

Але без уваги не залишилися і інші учасники квест-фестивалю ДЮРП. Кожна команда отримала грамоти за перемогу у різних номінаціях, і жоден із учасників фестивалю не залишився без подарунка.


« повернутися

Вхід для адміністратора