A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Семінар-практикум для вчителів природничих дисциплін

Дата: 27.03.2024 12:45
Кількість переглядів: 11

26 березня на базі Грижинецької філії ліцею №1 ім. А.С. Макаренка Гніванської міської відбувся семінар-практикум вчителів природничих дисциплін на тему: «Спільна робота лісівничого еколого-просвітницького центру і учнівського лісництва Грижинецької філії ліцею №1 ім. А.С. Макаренка Гніванської міської ради як інноваційна форма екологічної освіти підростаючого покоління».

Під час проведення семінару завідувач філії Могер Юрій Григорович  ознайомив учителів із еколого-просвітницькою роботою закладу освіти, історією створення, роботою та досягненнями «Лісівничо-просвітницького центру». Карпюк Світлана Анатоліївна, вчитель біології та хімії ознайомила з матеріалами  виставки учнівських науково-дослідницьких робіт, організацією та проведенням дослідницької роботи в закладі. А вчитель географії Могер Лариса Володимирівна  ознайомила з екологічною стежиною закладу  освіти. Також вчителі мали можливість  відвідати орнітологічний центр «Наші пернаті друзі», де зібрана колекція різноманітних птахів та теплиці з вирощування саджанців декоративних рослин.

Усі доповідачі переконані, що дана  робота одна з перспективних форм природопізнавальної роботи, що сприяє формуванню в учнів екологічної компетентності, розуміння самоцінності та неповторності компонентів природи, гуманних почуттів щодо живих істот, виробленню вміння відчувати красу при­роди та милуватися нею, виважено поводитися в довкіллі, знати правила безпечної поведінки в ньому.


« повернутися

Вхід для адміністратора