A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Виставки дитячої творчості

Дата: 26.03.2024 12:26
Кількість переглядів: 11

Виставки «Наш пошук і творчість тобі, Україно!», «Знай і люби свій край!», початкового технічного моделювання та «Мистецтво орігамі» проводяться щорічно з метою залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і у своєму житті, сприяння реалізації творчих задумів, пробудження у дітей та молоді поваги до національної культурної спадщини.

Найбільше дитячих робіт було зареєстровано у таких номінаціях: бісероплетіння, живопис, народна лялька, вироби з природних матеріалів та інші техніки виконання. Учасники виставок-конкурсів продемонстрували творчу фантазію, високий рівень поданих на конкурс робіт, неповторність та оригінальність задуму в їх виготовленні. Маленькі творці активно беруться за роботу з чимось новим і незвіданим, розвивають свою майстерність в уже освоєних техніках та напрямках. Сюжети малюнків були різноманітні, яскраві та майже в кожній номінації були представлені роботи з українським прапором, гербом, янголами, квітами.

Слід відмітити роботи гуртківців КЗ "Центр позашкільної освіти "Простір"", які відрізнялися цікавими творчими підходами, поєднанням національних художніх традицій і сучасних технік. 


« повернутися

Вхід для адміністратора