A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Співпраця з Лука-Мелешківською громадою

Дата: 30.11.2023 09:19
Кількість переглядів: 38

29 листопада 2023 року до Грижинецької філії ліцею №1 ім. А.С. Макаренка на гостину та з метою обміну досвідом завітали вчителі природничих дисциплін Лука-Мелешківської територіальної громади на чолі з начальником відділу освіти  та культури Лука-Мелешківської сільської ради Людмилою Лепетун.

Вчительську делегацію зустріли завідувач Грижинецької філії ліцею №1 ім. А.С. Макаренка Юрій Могер та начальник відділу освіти Гніванської міської ради Лілія Капула. Юрій Григорович презентував роботу лісівничого еколого-просвітницького центу з теми «Спільна робота лісівничого еколого-просвітницького центру Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства  і учнівського лісництва «Зелений світ» Грижинецької філії ліцею №1 ім. А.С. Макаренка, як інноваційна  форма екологічної просвіти підростаючого покоління».

Учасники семінару ознайомилися з історією створення лісівничого еколого-просвітницького центру, відвідали орнітологічний центр «Наші пернаті друзі», теплицю з вирощування саджанців декоративних рослин, а також краєзнавчий куточок «Грижинецька світлиця».


« повернутися

Вхід для адміністратора