A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Семінар-практикум в Селищенському ЗДО

Дата: 16.11.2022 17:21
Кількість переглядів: 21

Сьогодні, Селищенський ЗДО приймав гостей. До закладу, на семінар-практикум, завітали начальник відділу освіти Лілія Капула, головний спеціаліст Оксана Завальницька, директори та вихователі із закладів дошкільної освіти територіальної громади.

Основною темою, що розглядалася під час семінару, і яка наскрізною лінією пройшла крізь виступи педагогів - це робота закладу дошкільної освіти в умовах воєнного стану.

Директорка ЗДО Наталія Поступайло провела екскурсію закладом, познайомила з педагогічним колективом, а у своєму виступі акцентувала увагу на психолого-педагогічних особливостях роботи з дітьми під час війни.

Вихователь Селищенського ЗДО Любов Бондаренко поділилася з присутніми іграми та вправами, які можна провести з дітьми перебуваючи в укритті.

Людмила Мусійчук, вихователь методист ЗДО, провела відкрите заняття з вихованцями молодшої групи із використанням арт-технологій на тему «Сонячний настрій». Були використані елементи кольоротерапії, казкотерапії, ігрової, музичної, пісочної, ігрової терапії. Також, учасники семінару ознайомилися з напрацюваннями Людмили Олексіївни з напрямку арт-терапії в дитячому садку.


« повернутися

Вхід для адміністратора