A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Серпнева освітянська конференція 2021

Дата: 30.08.2021 17:04
Кількість переглядів: 14

27 серпня 2021 року вся учительська родина зібралася на традиційній серпневій педагогічній конференції, щоб підсумувати роботу освітньої галузі за минулий рік та визначити першочергові завдання на навчальний рік, що незабаром розпочнеться.

У конференції взяли участь гості: голова Гніванської міської територіальної громади Кулешов В.В, голова Тиврівської районної організації профспілки працівників освіти Подзігун М.С., керівник коучинг центру «Liberty», Президент Всеукраїнської ГО «Соціальна взаємодія. Ініціативи. Творчість. Інновації» Бєлова О., керівник Департаменту з розвитку тренінгової та інтерактивної діяльності, тренер освітніх та соціальних програм Письмак Л.

Конференція розпочалася феєричним виступом зразкового художнього колективу – оркестром ударних інструментів ансамблю «Барвінок», які додали гарного настрою та налаштували на роботу учасників заходу.

Робота конференції розпочалася доповіддю начальника відділу освіти Гніванської міської ради Капули Лілії Юріївни, яка підвела підсумки роботи освітянської галузі за минулий рік та окреслила завдання на 2021/2022 навчальний рік.

З вітальним словом виступив голова міської ради Кулешов Володимир Володимирович. У своєму виступі він зазначив, що міська влада, сповна розуміючи свою відповідальність за розвиток освіти, постійно підтримує освітні заклади і робитиме це й надалі. Володимир Володимирович зупинився на конкретних здобутках, які вдалося досягти спільними зусиллями за останні роки. Це і ремонти шкіл, дошкільних закладів, класів із заміною вікон, ремонти спортивних залів, спортивних майданчиків, реконструкція котелень, комп’ютеризація, упорядкування, благоустрій території шкіл.

Теми, що обговорювалися на дискусійній панелі були дуже актуальними та важливими: тему позитивних змін у закладах після набуття статусу опорного закладу розкрила директор ОЗО «НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – гімназія №2»» Бондарчук І.К., про сучасний простір закладів дошкільної освіти розповідала директор Гніванського ЗДО №3 Яросевич М.М., методами зацікавлення та залучення молоді до активної участі у житті громади поділилася директор КЗ «Центр позашкільної освіти «Простір» Ребедюк О.М.

Приємним є те, що цього року до нашої гарної освітянської родини приєдналися три молодих педагоги. Це педагог-організатор Тертишних Олена Іванівна, що працюватиме у Гніванській філії І-ІІ ступенів ОЗО «Альтернативна ШЗСО І-ІІІ ст. №1» та два асистенти учителя Дейнека Світлана Миколаївна й Ярмолинська Яна Іванівна, які працюватимуть у ОЗО «НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – гімназія №2»». Педагогів привітала начальник відділу освіти.

У практичній частині роботи конференції президент Всеукраїнської ГО «Соціальна взаємодія. Ініціативи. Творчість. Інновації» Бєлова О. та керівник Департаменту з розвитку тренінгової та інтерактивної діяльності Письмак Л. розкрили дуже актуальну тему сьогодення: як створити безпечне та мотивуюче середовище в закладі освіти.

Голова Тиврівської районної організації профспілки працівників освіти Подзігун Михайло Сергійович нагородив вчителя фізичної культури Гніванської філії І-ІІ ст. ОЗО «Альтернативна ШЗСО І-ІІІ ст. №1 ім. А.С. Макаренка  розвитку здібностей дитини» Кліща О.А. грамотою та відзнакою із занесенням до «Золотого фонду профспілки».

Завершилася конференція музичним вітанням педагогічного колективу Ворошилівської ЗЗСО І-ІІІ ступенів.


« повернутися

Вхід для адміністратора