A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Розширена підсумкова нарада керівників закладів освіти

Дата: 30.08.2022 17:00
Кількість переглядів: 17

30 серпня 2022 року в приміщенні залу засідань Гніванської міської ради відбулась розширена підсумкова нарада керівників закладів освіти Гніванської міської територіальної громади. 

У нараді взяли участь голова громади Володимир Кулешов, заступник начальника відділу інституційного аудиту Управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області Людмила Ясько, керівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, заступники директорів та голови профспілкових комітетів.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Гніванської територіальної громади Володимир Кулешов та нагородив випускників шкіл громади, які набрали максимальну кількість балів у мультипредметному тесті із предмету.

У своїй доповіді "Освіта. Виклики в умовах війни" начальник відділу освіти Гніванської міської ради Лілія Капула підвела підсумки 2021/2022 навчального року та окреслила завдання на новий навчальний рік.

Заступник начальника відділу інституційного аудиту Управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області Людмила Ясько виступила з презентаційною доповіддю, наголосивши про необхідність здійснення закладами освіти самооцінювання, презентувала інформаційно-аналітичну систему EvaluEd для зовнішнього оцінювання і самооцінювання освітніх і управлінських процесів у ЗЗСО та проведення сертифікації педагогічних працівників.

В обговоренні доповіді начальника відділу освіти взяли участь керівники закладів освіти Гніванської громади  Ганна Бондарчук та Людмила Чорна, які презентували свої заклади.

За розвиток матеріально-технічної бази, творчий підхід до підготовки закладів освіти до нового навчального року відзначено колективи закладів освіти Гніванської ТГ.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора