A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Магістральна (не)конференція mini-EdCamp у Селищенському ЗЗСО

Дата: 21.09.2021 16:29
Кількість переглядів: 13

“Школа і громада: нові ролі та самосвідома освіта” – такою була тема магістральної (не)конференції - міні-EdCamp, проведеної на базі Селищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Гніванської міської ради Вінницької області.

17 вересня 2021 року місцем зустрічі для всіх залюблених у свою справу освітян та небайдужих осіб у масштабах усієї України стала Вінниччина, с. Селище, де у форматі офлайн відбулася магістральна (не)конференція mini-EdCamp “Школа і громада: нові ролі та самосвідома освіта”.

Відкрила міні-edCamp директор закладу Оксана Сагадіна, з вітальним словом та побажаннями плідної роботи звернулася до гостей начальник відділу освіти Гніванської міської ради Лілія Капула.

Команду освітніх інноваторів та інноваторок, білих ворон, які мають крила, натхнення і завзяття впроваджувати проєкти Нової української школи, поповнили спікери (не)конференції mini-EdCamp – викладачі КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» – Пойда Сергій Андрійович, Києнко-Романюк Леся Анатоліївна, Коваленко Лариса Василівна.

Цікаві сучасні ідеї, нові креативні думки, якісний і корисний контент, доброзичлива атмосфера, змістовне спілкування, нові друзі та знайомства – це те, що, за висловлюваннями учасників, склало портрет грандіозної події.

Учасники (не)конференції mini-EdCamp змогли здобути дещо значно цінніше, ніж досвід і знання, – це натхнення та «ефект довгого хвоста», яких вистачить освітянам на весь прийдешній рік.

Завдяки таланту організаторської команди EdCamp Ukraine, координаторам події, надзвичайно творчому педагогічному колективу Селищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів міні-EdCamp у с. Селище став незабутньою подією для освітян з усієї України.


« повернутися

Вхід для адміністратора