A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Щорічні виставки «Новорічна композиція» та «Український сувенір»

Дата: 14.12.2022 16:00
Кількість переглядів: 98

Свята наближаються, про що красномовно нагадують виставки «Новорічна композиція» та «Український сувенір», які пройшли 9 грудня на базі КЗ «Центр позашкільної освіти «Простір»». Здобувачі освіти з усіх закладів загальної середньої освіти долучилися до проведення виставок.

Міський етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція» відбувається в семи номінаціях: стилізована ялинка, новорічний подарунок, новорічний вінок, новорічний букет тощо. На виставці у всій зимовій красі було представлено розмаїття новорічних прикрас та композицій. Новорічні поробки діти готували самостійно і разом з батьками.  

По традиції багато конкурсантів презентують штучні ялинки. Використовують для них не лише традиційні шишки, гілки і мішуру, але й оригінальні матеріали – будяки і кавові зерна. У новорічних сюжетних композиціях також використовуються каштани, жолуді, лимонна цедра, сушені яблука, горіхи, палички ванілі тощо.
Кожна робота неповторна та особлива, адже кожна родина залишила в ній частинку своєї душі, свою мрію, своє бачення новорічної казки. Всі, хто завітав на нашу виставку, були вражені творчістю, фантазією, різноманіттям матеріалів, з яких були виготовлені новорічні композиції.

Одночасно проходить конкурс «Український сувенір». Ці роботи мають декоративно-ужиткове значення, тобто раніше вони використовувалися в побуті в різних напрямках: писанкарство, робота із деревом, народна вишивка тощо.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора