A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

У Гніванській територіальній громаді відбулось нагородження переможців олімпіад

Дата: 30.05.2022 15:44
Кількість переглядів: 26

   

У Гніванській територіальній громаді 27 травня відбулось нагородження переможців ІІ (міського) та ІІІ (обласного) етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2021/2022 навчальному році.

      Кращих у своїх категоріях вітали міський голова Володимир Кулешов та начальник відділу освіти Лілія Капула. Володимир Володимирович подякував педагогам за плідну багаторічну працю, побажав педагогічного натхнення, талановитих і наполегливих учнів.

   Лілія Юріївна звернулася до присутніх з побажаннями не зупинятися на досягнутому і продовжувати своєю наполегливою працею досягати нових висот, нових перемог.

         Протягом січня-лютого проведено обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад  з  19 базових предметів, 10 здобувачів освіти Гніванської громади взяли участь у змаганнях з 9 навчальних дисциплін, з них 7 учнів стали призерами.

     У міському етапі олімпіад взяли участь 245 учнів 6-11 класів, з яких за рішенням журі 78 стали переможцями та призерами, що становить  32 % від загальної кількості учасників.

Здобувачі освіти продемонстрували високий рівень теоретичних знань, уміння виконувати нестандартні завдання, креативно мислити, застосовувати теоретичні знання на практиці.

        За підсумками ІІ етапу Всеукраїнських предметних олімпіад нашими учнями було виборено 78 призових місць (І - 19, ІІ - 27, ІІІ - 33) з 17 навчальних дисциплін. Нагороджено педагогічні колективи, які систематично, наполегливо і плідно працюють з обдарованою молоддю та підготували велику кількість переможців та призерів міських і обласних олімпіад: ОЗО «Альтернативна ШЗСО І-ІІІ ст. №1 ім. А.С. Макаренка розвитку здібностей дитини» (28 призових місць), ОЗО «НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст.-гімназія №2» (27 призових місць), Гніванська філія І-ІІ ст. ОЗО «Альтернативна ШЗСО І-ІІІ ст. №1 ім. А.С. Макаренка розвитку здібностей дитини» (12 призових місць).

 


« повернутися

Вхід для адміністратора