A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Серпнева конференція педагогічних працівників Гніванської ОТГ

Дата: 28.08.2019 15:36
Кількість переглядів: 12

Сьогодні, 28 серпня 2019 року у Гніванській об'єднанй територіальній громаді вперше було проведено серпневу вчительську конференцію.

У роботі конференції взяли участь: голова Гніванської ОТГ Кулешов В.В., начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Дорош О.К., начальник відділу освіти Гніванської міської ради Капула Л.Ю.

Під час засідання було заслухано доповідь начальника відділу освіти Капули Л.Ю, яка підвела підсумки роботи за 2018-2019 навчальний рік, підсумки першого року впровадження реформи НУШ, окреслила проблеми та завдання на наступний.

У дискусійній панелі  взяли участь: директор альтернативної СЗШ І-ІІІ ст. №1 м. Гнівань Бондарчук Г.М., заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ І-ІІ ст. с. Грижинці Осіковська Н.В., вчитель початкових класів НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія №2" м. Гнівань Мельник Т.С., завідувач Могилівським ДНЗ Кравець Н.Д.

Також, грамотами Департаменту освіти і науки та відділу освіти Гніванської міської ради було нагороджено учителів за наслідками атестації 

та учителів, з великим педагогічним стажем, які вирішили піти на заслужений відпочинок.

У 2019-2020 н.р. до закладів загальної середньої освіти Гніванської ОТГ прийшли працювати три молодих педагоги. Їх також було відзначено на конференції.


« повернутися

Вхід для адміністратора