A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Зустріч учнів Гніванської ТГ з представниками ВООТСОУ

Дата: 29.04.2021 15:28
Кількість переглядів: 37

 

Сьогодні, 29 квітня на базі опорного закладу освіти «НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів-гімназія №2»» м. Гнівань в рамках навчально-польових зборів відбулася зустріч учнів 11 класів з представниками Вінницької обласної організації товариства сприяння обороні України.

Зустріч пройшла у доброзичливій та невимушеній атмосфері. Фахівцями ВООТСОУ детально розкрито питання антитерору (Роман Смішний), мінної оборони, надання первинної медичної допомоги (Євген Ісаєв), видів зброї, її будови, збірка та розбірка (Вадим Мандренко).

Учні вправлялися з накладанням турнікету, розбиранням та збиранням зброї, спробували зробити непрямий масаж серця. Здобули нові знання і навички та закріпили вже набуті.

Відповідаючи на запитання юнаків та дівчат, запрошені намагалися в доступній формі розповісти учням про свої будні на передовій, про справжню чоловічу дружбу, про цінність життя та любов до країни.

Яскравим завершенням заходу стало виконання авторських пісень лауреатом конкурсу «Пісні народжені в АТО» Олександром Клецом.

Консультант КУ «Гніванський ЦПРПП» Оксана Завальницька від імені присутніх подякувала гостям за співпрацю і запевнила, що педагогічні колективи закладів освіти докладають максимум зусиль, аби виховувати справжніх патріотів та захисників України.


« повернутися

Вхід для адміністратора