A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

"Школа в коробці" для закладів освіти Гніванської громади

Дата: 21.09.2023 14:41
Кількість переглядів: 13

За ініціативи голови Вінницької обласної військової адміністрації С.Борзова, за дорученням голови Вінницької районної військової адміністрації В.Урздіка, сьогодні в залі засідань Гніванської міської ради заступником голови Вінницької РВА В. Цвігуном  було вручено набори "Школа в коробці" завідувачам Могилівської філії ліцею №2 та Грижинецької філії ліцею №1 ім. А.С. Макаренка.

Даний проєкт «Школа в коробці» розроблений UNICEF для підтримки дітей, які постраждали від воєнних дій в Україні, та педагогів. Ідея полягає у тому, щоб забезпечити канцелярським приладдям школярів початкових класів. Завдяки цій ініціативі вчителі зможуть урізноманітнити навчання для учнів початкових класів нашої громади.

«Школа в коробці» – це набір матеріалів для навчання, який легко транспортувати і зберігати, а також зручно використовувати як на уроках, так і під час перебування в укритті.  

Набір містить велику кількість різних шкільних та канцелярських предметів, серед яких: маркери, пензлі, крейда, ручки, олівці, циркулі, лінійки, зошити тощо.


« повернутися

Вхід для адміністратора