A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Відкриття термомодернізованого ЗДО №1

Дата: 23.12.2021 13:03
Кількість переглядів: 15

Сьогодні, 23 грудня, розпочав свою роботу термомодернізований та капітально відремонтований, найбільший за  обсягом заклад дошкільної освіти №1 Гніванської міської ради. Проведення робіт стало можливим завдяки реалізації проєкту «Енергоефективний Гнівань – енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

Проєкт фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер». 

В ЗДО №1 встановлено нову систему опалення, проведено реконструкцію котельні, замінено усі двері та вікна на енергозберігаючі, утеплено будівлю, модернізовано внутрішнє освітлення.

Гніванською міською радою було прийняте рішення додатково провести внутрішній капітальний ремонт, що попередньо не було заплановано у рамках проекту. Сьогодні громада має абсолютно новий дошкільний залад, у якому стоврені комфортні умови для усіх учасників освітнього процесу. А також виконані роботи суттєво зменшать споживання енергоносіїв, зекономлять витрати і зменшать негативний вплив на навколишнє середовище.

На урочисте відкриття завітали почесні гості: Народний депутат України Ірина Борзова, голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, голова Вінницької РДА Віталій Урздік, міський голова Володимир Кулешов, заступник директора Департаменту гуманітарної політики Володимир Буняк, представники ГО "Єврорегіон "Дністер"".

 


« повернутися

Вхід для адміністратора