A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Завершено об’їзд освітніх закладів громади

Дата: 27.08.2020 12:53
Кількість переглядів: 21

    25-26 серпня проведено огляд готовності навчальних закладів Гніванської ОТГ до початку навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

    Робоча група на чолі з головою міської ради Кулешовим В.В., першим заступником голови міської ради Яковець О.М., начальником відділу освіти Капулою Л.Ю. відвідала всі навчальні заклади, що розташовані та перебувають у комунальній власності Гніванської об’єднаної територіальної громади. Також, до участі в об'їзді долучився голова Тиврівської районної організації профспілки працвників освіти Подзігун М.С.

          Протягом 2-х робочих днів здійснено огляд всіх закладів дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти. В ході об’їзду обстежено приміщення навчальних закладів, пришкільних територій, перевірено підготовку тепломереж, організацію роботи з охорони праці, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо. Значна увага приділялась готовності навчальних закладів до Нової української школи.

   У всіх закладах загальної середньої освіти проведені косметичні ремонти класних кімнат, харчоблоків, їдалень, спортивних залів. Для створення комфортних умов для 1-х класів класні кімнати до 1 вересня будуть обладнані новими меблями, в тому числі одномісними партами, дидактичними матеріалами.

     З метою підготовки до нового навчального року в закладах дошкільної освіти також проведено косметичні ремонти групових кімнат, проведено поточні ремонти дитячих майданчиків про що складено відповідні акти.

  Відповідно до рекомендацій державного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) всі заклади освіти Гніванської ОТГ забезпечені антисептиками, дезінфікуючими засобами, безконтактними термометрами.

          Огляд навчальних закладів дав можливість побачити глобальні проблеми освітніх установ, які в майбутньому буде внесено до плану зміцнення матеріально-технічної бази з метою їх вирішення.


« повернутися

Вхід для адміністратора