A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Подорож освітян у Бакоту

Дата: 03.10.2023 12:07
Кількість переглядів: 23

З нагоди професійного свята Дня працівників освіти відділом освіти Гніванської міської ради було організовано туристичну поїздку до Бакоти для директорів закладів освіти, заступників та голів профкомів.

     

Розпочали мандрівку ми з неймовірно мальовничого куточка на Поділлі, села Маліївці. Крім палацу Орловських, з яким по красі, довершеності, витонченості, гармонії не може конкурувати жодна подільська резиденція, в Маліївцях зберігся старовинний парк з двома ставками, фонтанами, стилізованою під замкову вежу водонапірною баштою. Але головна атракція Маліївців - 18-метрова скеля з водоспадом і печерним гротом.

 

 

Екскурсія в Бакоту це неперевершена подорож в дику природу Дністровського каньйону та Подільських Товтр до найдавнішого печерного монастиря в Україні. На оглядовому майданчику відкривається неперевершений краєвид з горами і Дністром. Щось схоже на скандинавські фьорди, тільки ніжніше і рідніше. Тут національний парк, ростуть реліктові рослини. Спускаємось стежкою в скелях до печер древнього монастиря - він не діючий. Ще нижче - кам‘яний пляж з чистою водою.

З неймовірними враженнями, переповнені позитивними емоціями учасники екскурсії повернулися додому. І уже в своїх колективах ділилися цікавими фотографіями та новою інформацією про поїздку.

     Від відділу освіти та усіх учасників поїздки висловлюємо вдячність голові Тиврівської організації профспілки працівників освіти Михайлу Подзігуну за підтримку, розуміння, плідну співпрацю та фінансову допомогу в організації поїздки.


« повернутися

Вхід для адміністратора