A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад розпочато!

Дата: 07.11.2022 11:20
Кількість переглядів: 14

     

 З метою пошуку, підтримки і розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді та відповідно до наказу відділу освіти Гніванської міської ради №66 від 28.10.2022, 5 листопада 2022 року розпочався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із 10 навчальних дисциплін, що проходитиме протягом листопада – грудня 2022 року.

          На базі ліцею №1 ім. А.С. Макаренка  5 та 6 листопада пройшли олімпіади з математики та правознавства. У вказаних олімпіадах взяли участь переможці І (шкільного) етапу відповідних олімпіад з 7 закладів загальної середньої освіти. 12,13,20,26,27 листопада та 3,4,9 грудня відбудуться олімпіади з англійської мови, трудового навчання, географії, української мови та літератури, історії, біології, фізики та хімії.

        Всеукраїнські учнівські олімпіади стимулюють інтерес здобувачів освіти до поглибленого вивчення предметів, сприяють розвитку обдарованих учнів, допомагають у виборі майбутньої професії.

     Бажаємо нашим інтелектуалам впевнено крокувати до особистих перемог, якісної підготовки та високих результатів у  змаганнях!

          Висловлюємо щиру вдячність учителям за підготовку учнівської молоді та зичимо, щоб супутниками усіх починань були успіх та удача.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора