A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Міський конкурс «Пожежі краще запобігти!»

Дата: 26.02.2021 11:10
Кількість переглядів: 19

    З 03.02.2021 р. по 18.02.2021 р. серед учнів закладів загальної середньої освіти Гніванської територіальної громади було проведено міський конкурс малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Пожежі краще запобігти!».

   

 Основним завданням конкурсу була профілактична робота серед дітей різного віку щодо поглиблення знань про правила пожежної безпеки, повторення основних правил з пожежної безпеки, виховання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань пожежної безпеки учасників освітнього процесу.

     

На розгляд конкурсного журі було представлено малюнки та роботи декоративно-прикладної творчості виконані у різних техніках. Кращі роботи були передані у Тиврівський районний сектор ДСНС для подальшої участі у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику.


« повернутися

Вхід для адміністратора