A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Електронні журнали і щоденники в школі

Дата: 03.02.2021 10:56
Кількість переглядів: 45

Електронні журнали і щоденники в школі - кращий спосіб вирішення щоденних питань, пов'язаних з освітнім процесом - як для шкіл, так і для батьків і учнів. Адже сьогодні вони стають невід'ємною частиною навчання.

Саме питанням використання інформаційних платформ для навчання, електронних журналів та щоденників було присвячене засідання освітян Гніванської міської громади, організоване КУ "Гніванський ЦПРПП", яке відбулося 2 лютого 2021 року.

Керівники закладів, заступники директорів, відповідальні за впровадження ІКТ в школах мали змогу ознайомитися з можливостями використання навчальної платформи "Мій клас", яку презентував представник даної електронної інформаційної компанії. Також присутні познайомились з електронною інформаційною системою "Моя школа" та системою електронних класних журналів для шкіл Electronic Journal

Платформи забезпечують вчителів, батьків та учнів цілодобовим доступом до шкільних оцінок, статистики відвідуваності та інших ресурсів електронного класного журналу. Також користувачі отримують доступ до актуального переліку уроків в режимі онлайн з мобільних пристроїв або персонального комп’ютера.


« повернутися

Вхід для адміністратора