A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Відбулась атестація педагогічних працівників

Дата: 06.04.2021 10:46
Кількість переглядів: 24

2 квітня 2021 року на базі ОЗО "Альтернативна ШЗСО І-ІІІ ступенів №1 ім. А.С. Макаренка розвитку здібностей дитини" м. Гнівань відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти Гніванської міської ради, де було розглянуто питання відповідності займаним посадам та присвоєння кваліфікаційних категорій 32 педагогічним працівникам, керівникам закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

Під час атестації керівники закладів освіти представляли педагогічних працівників, що атестувалися. Основну увагу звернено на такі результати роботи: кількість призерів ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів, спортивних змагань; обмін досвідом роботи на сторінках періодичної преси, фахових видань; підготовлені методичні розробки, посібники; рівень навчальних досягнень учнів з базових дисципліну порівнянні з минулим навчальним роком, результат участі у зовнішньому незалежному оцінюванні; участь у міських, районних та обласних семінарах, методичних об’єднаннях.

Цього року 22 педагогічних працівники проатестовано на відповідність раніше присвоєній кваліфікації «спеціаліст вищої категорії», 5 – на відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «старший вчитель», 5 – на відповідність раніше присвоєному званню «учитель-методист», 3 педагогічним працівникам присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», 3 – «старший учитель». На відповідність займаній посаді проатестовано 2 директора , 3 заступника директора ЗЗСО та 1 завідувача ЗДО.

У зв’язку із продовження карантину на всій території України, атестація проходила з чітким додержанням регламенту та з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

У підсумку засідання голова атестаційної комісії Лілія Капула привітала педагогічних працівників з успішною атестацією та подякувала за плідну й результативну роботу.

Вітаємо педагогічних працівників із успішним проходженням атестації! Творчих здобутків Вам у подальшій професійній діяльності!


« повернутися

Вхід для адміністратора