A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Свято до Дня вчителя

Дата: 08.10.2019 10:22
Кількість переглядів: 15

Всесвітній День вчителя відзначають в першу неділю жовтня, і святкується більш ніж в 100 країнах світу. У цей день відзначаються заслуги вчителів і всіх працівників сфери освіти та їх неоціненний внесок у розвиток суспільства.

4 жовтня у аковій залі НВК "ЗОШ І-ІІІ ст - гімназія №2" м. Гнівань відбулося свято, присвячене Дню вчителя. 

З вітаннями та гарними побажаннями до педагогів Гніванської ОТГ звернулися голова міської ради В.Кулешов, перший заступник А.Яковець, начальник відділу освіти Л.Капула.

Грамотами та подяками на святі були відзначені керівники шкіл, вчителі, колективи закладів освіти за результатами об’їзду, меценати, працівники закладів дошкільної та позашкільної освіти, бібліотекарі.

На свято до освітян завітав голова Тиврівської районної організації працівників профспілки М.Подзігун, який вручив колективам шкіл грошові сертифікати та нагороди вчителям, що мають 50-річний стаж педагогічної діяльності.

Церемонія нагородження чергувалася прекрасними виступами вихованців Гніванської музичної школи.

Педагог – особистість неординарна, творча, обізнана яка весь час знаходиться в пошуку чогось нового, цікавішого досконалішого. Немає мабуть на землі людини, яка б вийшла у великий світ без напутнього слова вчителя. Адже саме він засіває невинні дитячі душі,  зерном мудрості, доброти, вчить жити, бо життя – це той самий урок, який треба пройти впевненим кроком.  


« повернутися

Вхід для адміністратора