A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

У школах Гніванської громади пролунав Перший дзвоник

Дата: 03.09.2023 10:16
Кількість переглядів: 13

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх квітів.

1 вересня 2023 року у закладах загальної середньої освіти Гніванської міської ради традиційно, по-родинному, пройшло свято Першого дзвоника.

Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільшої гуманітарної цінності.

Перший дзвоник – це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів – першокласників. Цього року для 185 дівчаток і хлопчиків, які переступили поріг школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок.

Цього дня одинадцятикласники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб навчатися далі або працювати, щоб іти дорогами праці й звитяги, щоб торувати власні шляхи, щоб творити свою Державу.

Нехай цей навчальний рік відкриє перед учнівською молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. Сподіваємося, що День знань стане для здобувачів освіти початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання.


« повернутися

Вхід для адміністратора