A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Завершено об’їзд закладів освіти Гніванської ОТГ

Дата: 30.08.2019 09:54
Кількість переглядів: 24

Традиційно освітянський серпень розпочинається перевіркою готовності закладів освіти до роботи у новому навчальному році. Цьогоріч об’їзд закладів освіти нашої громади проводився вперше 22 та 23 серпня.  

 До складу комісії увійшли: заступник голови Гніванської міської ради Яковець О.М., начальник відділу освіти Капула Л.Ю.., голова об’єднаної профспілки працівників освіти Тиврівського району Подзігун  М.С. голова об’єднаної профспілки працівників освіти  Жмеринського району  Бойчук С.А., головний спеціаліст  відділу освіти  Кравець О.І. завідуюча КУ «Гніванський методичний кабінет» Веслова Я.В., методист Завальницька О.В., директор КУ «Гніванський ЦОЗО» Семко Л.М. та керівники закладів освіти міської ради.

Літні канікули пройшли плідно для працівників, батьків та небайдужих громадян до закладів освіти ОТГ – усі освітні установи були підготовлені до нового навчального року: проведено поточні ремонти класних кімнат, кабінетів,  приведено до ладу усі навчальні приміщення.

Першими членів комісії зустріли педагогічні та технічні працівники ЗОШ №3 м.Гнівань на чолі з в.о. директора школи Корчак Н.І. Колектив школи плідно попрацював влітку. Здійснено поточні ремонтні роботи в усіх класних кімнатах, в окремі класи придбано нові меблі, повністю змінено інтер’єр в коридорі приміщення, де навчаються початкові класи, заасвальтовано частину подвір’я, огороджено частину шкільної території новим парканом.

В альтернативній середній загальноосвітній школі І-ІІІІ ступенів ім.А.С.Макаренка (директор Бондарчук Г.М.) , залучивши спонсорів, батьківський комітет та кошти місцевого бюджету, здійснено поточні ремонтні роботи в усіх класних приміщеннях, їдальні та спортивному залі, облаштовано ресурсну кімнату, замінено 8 вікон на енергозберігаючі склопакети, двері, відремонтовано частину даху, заасфальтовано частину подвір’я. В загальному на підготовку закладу освіти залучено близько 160 тисяч коштів місцевого бюджету та близько 40 тисяч благодійної допомоги місцевих меценатів.

Щирими посмішками працівників та домашнім затишком зустрічала  комісію Грижинецька ЗОШ І-ІІІ ступенів. (Директор Могер Ю.Г.) В закладі силами працівників та батьків виготовлено 5 столів під компютерну техніку для вчителів початкових класів та практичного психолога, створено ресурсну кімнату, замінено 4 класні дошки, придбано та встановлено 6 плазмових телевізорів, облаштовано територію: замінено частину огорожі та заасфальтовано доріжки.

Працівники найбільшого  за обсягом та кількістю здобувачів освіти НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія №2» м.Гнівань на  чолі з директором  Бондарчук І.К. презентували оновлений заклад, в якому здійснено ремонт класних кімнат, замінено освітлювальні елементи, встановлено енергозберігаючі світильники та підвісні стелі «Армстронг» у кабінетах та коридорі, замінено на пластикову конструкцію вхідні двері до приміщення закладу. На території школи завершуються роботи з реконструкції спортивного майданчика. В цілому залучено 1 610 000 грн. коштів з місцевого бюджету, а також 103 860 грн позабюджетних коштів.

У Демидівській ЗОШ І-ІІ ступенів (директор Дембовська Н.О.) замінено у трьох класних кімнатах та кабінеті директора старі дерев’яні вікна на металопластикові ( 11 вікон), здійснено поточні ремонти класних кімнат. Використано 51 тисячу позабюджетних коштів.

Комісію з перевірки готовності закладів освіти до роботи в новому навчальному році вразив об’єм робіт в Могилівській ЗОШ І-ІІІ ст. (В.о.директора школи Снігур А.О.). Для створення комфортних умов для навчання та виховання дітей було залучено 180 тисяч 752 грн., з них 144 тис. позабюджетних коштів. До ремонту школи працівники підійшли креативно. Створюючи новий освітній простір, здійснено капітальний ремонт коридору  першого поверху: облицьовано кахелем 130 метрів квадратних підлоги, пошпакльовано та пофарбовано стіни. Встановлено металопластикові склопакети в   1 класі, придбано жалюзі на  9 вікон, плазмовий телевізор, крісла-мішки. Здійснено поточні ремонти всіх кабінетів, класних кімнат, їдальні, спортивної зали, актової зали.

Належно підготувались  до роботи в новому навчальному році  і заклади дошкільної освіти. Чистотою, естетикою та смаком порадували членів комісії ДНЗ № 1 «Оленка»(керівник Бедловська О.В.), ДНЗ №5 «Дзвіночок» (керівник Тихончук О.А.), дитячий заклад с.Могилівка «Сонечко» (завідувач Кравець Н.Д.). В даних закладах дошкільної освіти здійснено ряд ремонтних робіт, зокрема в ДНЗ с. Могилівки проведено капітальний ремонт пральні, придбано шафки в роздягальню, замінено вхідні двері, оновлено ігровий та спортивний майданчики. В ДНЗ №5 встановлено натяжну стелю в музичній  залі придбано та встановлено дитячі шафи, кухонну стінку, дитячі столи, здійснено ремонт каналізаційних люків та поточний ремонт покрівлі. В ДНЗ №1 було оновлено ігрові майданчики, проведено ремонтні роботи у всіх групах.

Замінено підлогу в коридорі та збудовано каналізаційну яму на вигріб у  ДНЗ с.Демидівки (завідуюча Скопик Т.Ю.).

У ДНЗ №3 м.Гнівань (керівник Яросевич М.М.)  здійснено ремонт вхідного  коридору, замінено на енергозберігаючу вхідну конструкцію, придбано шафи для одягу та  у складське приміщення, відремонтовано пандус.

По новому облаштували подвір’я у ДНЗ №4 (керівник Татарчук Н.М.), побудовано паркан, зроблено поточний ремонт всіх приміщень.

Невеликий виключно  жіночий колектив КЗ «Гніванський центр позашкільної освіти «Простір» на чолі з Ребедюк О.М. презентував свій  оновлений заклад. В усіх приміщеннях здійснено поточні ремонти, замінено старі вікна на енергозберігаючі, відремонтовано дах.

Вперше для керівника КЗ «Гніванська музична школа» Гуцал Т.В.та працівників мистецького закладу було проведено перевірку стану готовності до нового навчального року. Директор музичної школи звернула особливу увагу на проблемні питання, а також показала оновлені кімнати для занять.


« повернутися

Вхід для адміністратора