A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Весняна лісокультурна кампанія

Дата: 21.04.2023 09:04
Кількість переглядів: 17

Щодня лісівники працюють - примножують і охороняють ліси, навіть у складний час війни. Кожної весни настає найбільш відповідальний етап нашої роботи - ми висаджуємо нові ліси.

📎Цьогоріч, під час весняної лісокультурної кампанії, лісівники філії "Вінницьке лісове господарство" створять 153 гектари лісів в рамках програми Президента "Зелена країна". А це понад півмільйона сіянців майбутніх дерев.

Традиційно до старту лісокультурної кампанії лісівники долучають учнівські лісництва, громадськість, органи місцевого самоврядування.

👫🌱Тож і цього разу розпочали садіння з членами учнівського лісництва "Зелений світ", яке діє на базі Грижинецької школи. Шкільним лісництвом опікується Гніванське лісництво Вінницької філії.

💚Спільно з лісівниками та керівництвом школи діти доповнили 150-ма берізками уже існуючу 60-річну алею. Ці деревця зростатимуть на честь 19-ти воїнів громади, які захищають Україну на передовій та в памʼять про двох загиблих героїв односельчан.

Також вихованці шкільного лісництва підготували інтерактивний захід для молодших класів школи. Розповідали про важливість лісу та птахів і тварин, які там живуть.

🫂Поки наші воїни на передовій захищають нас, ми створюємо надійне майбутнє для наших дітей у зеленій, квітучій Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора