A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Гніванської міської ради

Міська виставка-конкурс «Осінні казки лісової феї»

Дата: 05.12.2022 08:45
Кількість переглядів: 18

         25 листопада 2022 року на базі КЗ «Центр позашкільної освіти «Простір»» була проведена виставка-конкурс робіт вихованців та вихователів закладів дошкільної освіти Гніванської територіальної громади.

         До виставки долучилися педпрацівники та вихованці ЗДО №1, 3, 4, Селищенського та Могилівського ЗДО.

         На конкурс були представлені роботи з використанням різноманітних овочів, листя, шишок, жолудів, гілок та кори дерев. З них учасники конкурсу створили композиції, яскраві букети, чудернацькі чоловічки, лісові галявинки, картини із листя та насіння. Виставка вийшла різнобарвною, яскравою та насиченою, бо сама природа надала нам багатий вибір матеріалу для різноманітної творчості. Кожна дитина з допомогою батьків проявила творчість, фантазію, неповторність та індивідуальність, використовуючи не тільки дари природи, а й підручні матеріали. Всі поробки – це справжні витвори мистецтва. Роботи вразили оригінальністю задумки, технікою виконання, своєрідністю і неповторністю.

         Членами журі виставки-конкурсу було оцінено естетичність виробів, їх відповідність тематиці виставки, поєднання природного і рукотворного матеріалу, оригінальність виробів.

      Переможці виставки-конкурсу нагороджені грамотами відділу освіти Гніванської міської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора